неділю, 18 березня 2018 р.

Матеріали для виготовлення Лепбуків




Похожее изображение


У дослівному перекладі з англійської «лепбук» (lapbook) означає «наколінна книга» (lap – коліна, book – книга).
Лепбук або як його ще називають інтерактивна тематична тека – це саморобна паперова книжечка з кишеньками, дверцятами, віконцями, рухливими деталями, які дитина може діставати, перекладати, складати на свій розсуд. У ній збирається матеріал з якоїсь певної теми. При цьому лепбук – це не просто виріб. Це прикінцевий етап самостійної дослідницької роботи, яку дитина виконала під час знайомства з певною темою. Щоб заповнити теку, дитині потрібно буде виконати певні завдання, провести спостереження, презентувати матеріал.

Створення лепбуку допоможе збагатити, закріпити і систематизувати інформацію, а розглядання теки в подальшому дозволить швидко освіжити в пам’яті цікавий матеріал.

Лепбук КОСМОС

Шановні колеги!
Завантажуйте матеріали, але не забувайте, що існує авторське право. Тому коли ви використовуєте мої матеріали, не забувайте вказувати автора. І прошу не привласнюйте мої матеріали і не перепродуйте те, що я завантажую безкоштовно!







































































Про усі деталі звертатися за ном. viber 0968210469, Facebook особисті повідомлення, або за електронною поштою vinickaira457@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар

Геймофікація в системі новітніх технологій навчання

Чому ігри- це цікаво? Дія- ми одразу почали щось робити, я змусила вас зробити крок до пошуку, відгадування. Завдання- кожна людин...